• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 >
< 1 >
NICHBA DESIGN
Da vi første gang stødte på Nichba Design, var vi slet ikke i tvivl om, at det ville passe perfekt ind i KAIKU's univers. Designet, håndværket og funktionaliteten går op i en højere enhed i hvert enkelt produkt fra Nichba Design, og den strømlinede stil tilføjer hjemmet et pust af den eftertragtede Skandinaviske stil, vi er så kendte for ude i den store verden.


Løsningen på praktiske behov

Nichba Design er en vaskeægte dansk succeshistorie. Brandet, der for grundlæggeren Nichlas B. Andersen startede som et hobbyprojekt i hjemstavnen i det nordjyske, skulle hurtigt tage fart. For Nichlas B. Andersen var ikke den eneste med et svagt punkt for smarte løsninger i stål. Så fra at stå og nørkle i eget værksted, producerer Nichlas B. Andersen med Nichba Design i dag smarte og praktiske løsninger på internationalt plan. Det er et bredt udvalg af produkter i minimalistisk stil, der kendetegner Nichba Design. Alle produkter er skabt ud fra et højt ideal om funktionalitet og æstetik og med en udpræget respekt for den stolte skandinaviske designtradition. Så med et Nichba Design-produkt i dit hjem, vil du ikke bare få noget smukt at kigge på, men også få løst et praktisk behov.


En innovativ hylde

Det er særligt produkterne til badeværelse, der er i høj kurs, og hos KAIKU finder du fx de smukke og praktiske badeværelseshylder med indbygget afløb, så vandet fra bruseren kan løbe af. Produktet er et eksempel på, hvordan knivskarp funktionalitet og æstetik hos Nichba Design skaber innovative løsninger til hjemmet.