• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
NICHBA DESIGN

NICHBA DESIGN

Somme tider støder man ind i et brand og tænker; det er godt set, det er godt håndværk, det er funktionelt og flot. Sådan var det da vi mødte Nichba.

Nichba Design er en vaskeægte dansk succeshistorie. Det danske brand startede som en hobby for nordjyske Nichlas B. Andersen, der producerede smarte løsninger i stål i fritiden i sit værksted. Produkterne skulle bruges i egen lejlighed, men interessen for disse voksede.

I dag kreerer Nichba Design smarte og praktiske løsninger, der alle er præget af den skandinaviske og moderne stil, hvor særligt minimalismen er i fokus. Produkterne fra Nichba Design er alle fremstillet i stål, hvorfor de har et råt udseende.

Minimalisme i praktiske, danske designs


Nichba Design har et bredt udvalg af produkter, som du også finder her hos KAiKU. Produkterne er både funktionelle og flotte at se på, og de passer fint ind i moderne indretninger. Særligt produkter til badeværelset er i høj kurs, og hos KAiKU finder du smarte løsninger som f.eks. de flotte og praktiske badeværelseshylder med indbygget afløb, så du undgår grimme pletter på hylden.

Det produkt der fangede vores opmærksomhed bedst, var holderen til shampoo og balsam. Den havde vi kigget efter længe blandt danske firmaer, og her var den. Den er lavet i rustfrit stål og pulverlakeret i hvid eller sort, der er gennemløb i bunden så vand fra bruseren løber af.