• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Malling living

Malling living

Malling Living er restaurationsbranchens eget svar på produkter, der kan leve op til særlige standarder for holdbarhed og kvalitet. Malling Living er nemlig resultatet af Rikke Mallings søgen efter gode produkter til gourmetrestauranten Malling & Schmidt, som hun drev med sin mand. Rikke manglede gode produkter til restauranten, og da hun ikke kunne finde dem, måtte hun producere dem på egen hånd.


Funktionelle produkter i høj kvalitet


Hos KAiKU har vi et stort udvalg af produkter fra Malling Living, og vi er særligt glade for det minimalistiske tøjstativ, som både er dekorativt og funktionelt. Det elegante tøjstativ vil passe perfekt ind i den moderne indretning, og det kan tilmed begå sig både i stuen, entréen, soveværelset, garderoben og sågar i en mere professionel sammenhæng. Tøjstativet er robust og står stabilt, selv når det er fyldt med tøj.

De fine designs fra Malling Living er kendetegnet ved klassiske udtryk, funktionalitet og kvalitet krydret med tidens tendenser. Hos KAiKU er vi også vilde med de skønne anvendelige kurve og de fine opbevaringsbakker i røget kork.