• Levering 1-3 dage
  Levering 1-3 dage
 • Fri fragt over 499,-
  Fri fragt over 499,-
 • Fysisk butik – byt i butikken
  Julegaver byttes t.o.m. 24/1-24
 • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
  4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 >
< 1 >
Luckyboysunday

Design med humor og den blødeste kant


Luckyboysunday
er et dansk firma, som vi i den grad faldt for på en dansk interiørmesse - for der er en herlig og underfundig kant og humor i deres skønne designs, som vi slet ikke kan stå for.

Lucky Sunday 2007

Luckyboysunday blev skudt i gang på en bænk i nærheden af søerne i København en solfyldt søndag eftermiddag i 2007.Camilla og Camilla som ejer firmaet, gav hinanden hånd på, at de ville skabe deres helt egen version af et barns virkelighed. Og på denne Lucky Sunday i 2007 var Camilla'erne enige om, at deres design skulle være med kant og i "top of the pop" kvalitet.De elsker nemlig design, som er fjollet, seriøst, glad, grafisk og drømmende.

LuckyBoySunday's designs er ikke blot bamser og dukker til børneværelset - men også puder, gulvtæpper og plaider til resten af hjemmet. Som en ekstra bonus til det flotte design, er produkterne lavet i ultra blødt 100% baby-alpaca, og emnerne er resultatet af dygtige bolivianske kvinders håndarbejde. Disse kvinder har ikke blot et godt job, men får også en god pris for deres arbejde.

Plys!

De bløde alpacadukker og -bamser har i øvrigt fået følgeskab af ligeså skønne bamsevenner i det blødeste plys, man er ikke i tvivl om familieligheden og så kan de krammes af de allermindste.