• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Lovely Linen

Lovely Linen

LOVELY LINEN - DEVOTED LINEN MAKER SINCE 1992

Kærlighed til det levende, uperfekte er drivkraften for Lovely Linen.

Det er et svensk familiefirma (nu med sønnen ved roret) som er inspireret af 1000-års historie om hør og dets fantastiske egenskaber.
Deres håb er, at Lovely Linen produkterne vil bidrage til at skabe levende, varme og personlige hjem. Hør er Lovely Linens vigtigste produkt, og de elsker det af mange forskellige grunde. Hør har evnen til at tilføje det der lille ekstra. Dette gør at hele rummet har varme og liv. I køkkenet, til hverdag og fest, efter badet, det er hyggeligt på sofaen og er simpelthen dejligt at sove i.
Størstedelen af verdens bedste hør stammer fra Europa. Floks planten, hvorfra hør stammer, trives i de fugtige, rige jordarter i det europæisk klima.
Hør tekstiler har en meget karakteristisk tekstur. Denne kvalitet gør det muligt for hørstof at absorbere og frigøre fugt til at forblive køligt og tørt - perfekt til sengetøj.
Hørs naturlighed og bløde tekstur forbedres kun med brug og alder. Det er disse fantastiske kvaliteter, og mere, der har gjort det til et populært stofvalg igennem tusindvis af år.

Lovely Linen® vaskes for at opnå ekstra blødhed og smuk tekstur. Hør er et naturlig fiber med kvaliteter, der passer ekstra godt ind i bæredygtighedstanken.
Lovely Linen® vaskes ved max 60 ° og kan tørretumbles. Vask med mildt vaskepulver og sammen med lignende farver. Tørretumbl derefter forsigtigt tørret. (Bland ikke med håndklæder eller andre varer, hør efterlader sandsynligvis fibre). Ud kommer vidunderligt blødt linned, ligesom det skal være. Dejlige og blødt, med masser af karakter.
Ligesom det fine naturlige produkt er hør fibre, der fælder ligesom uld gør. Dette forsvinder efter 3-5 vaske. Hvis du vil reducere fiberudtræk, kan du stryge hørren efter den første vask, så du binder fibrene. En god måde at opbevare hør på er at rulle det.Hør har 1000 år gamle traditioner og er kendt for sin holdbarhed.
Det vil kun blive smukkere over tid...Simpelthen LOVELY!