• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Louise Roe

Louise Roe

Det danske designbrand Louise Roe blev etableret i 2010, og Louise Roe har lige siden været synonym med passionen for det gode håndværk og med en tilgang til produktdesigns, som sætter både formen og materialets fulde potentiale i fokus. Noget vi er helt vilde med her hos KAiKU. Intet er ladt op til tilfældighederne, og med design fra Louise Roe kan du være sikker på at få designløsninger af absolut højeste kvalitet.


Æstetik er nøgleordet for designs fra Louise Roe, som nærmest hviler i formmæssig enkelhed og rene grafiske linjer - præcis de elementer skandinavisk design er bedst kendt for. Hvert produkt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og hver del i kollektionen fortæller sin egen historie, både i materiale og formsprog. Hos KAiKU har vi nøje udvalgt vores favoritter blandt de mange smukke glas, karafler og vaser fra Louise Roe. Brandets univers er noget helt for sig selv, og det håber vi, at du også vil opleve, når du går på opdagelse og forhåbentlig forelsker dig lige så meget i designs fra Louise Roe, som vi selv har gjort.


Den smukkeste krystalserie fra Louise Roe

Kender du allerede Louise Roe, så kender du helt sikkert også den fortryllende krystalserie, der har et helt eventyrligt look. Krystalprodukterne fra Louise Roe er skabt i mundblæst krystalglas, og de smukke facetter bliver skåret ved håndkraft i Tjekkiet – ganske enkelt fordi det er her, man har en lang, historisk tradition for bearbejdningen af netop dette eksklusive materiale. Louise Roe er et brand, der aldrig går på kompromis, og hvor hver en lille detalje er gennemarbejdet til perfektion. Da alle produkter er håndlavede, vil hvert produkt dog have sit eget udtryk, og både vægt og glastykkelse vil variere og fremstå med sin egen unikke charme.


Køb Louise Roe hos KAiKU

Har du også set dig lun på et eller flere af produkterne fra Louise Roe, kan du nemt bestille dem hjem her hos Kaiku. Designs fra Louise Roe vil stå flot i hvert et hjem, og den høje funktionalitet kombineret med den ganske særlige sans for æstetik vil sikre, at de unikke glasprodukter vil blive brugt igen og igen og skabe glæde hver eneste dag.