• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Louise Roe

Louise Roe

Louise Roe


Det danske designbrand Louise Roe blev etableret i 2010, og har lige siden været kendt for passionen for det gode håndværk, og for en tilgang til produktdesigns som sætter både formen og materialets fulde potentiale i fokus.

Æstetik er nøgleordet i Louise Roe's designs, som nærmest hviler i formmæssig enkelhed og rene grafiske linjer - præcis de elementer skandinavisk design er bedst kendt for. Hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje, og hver del i kollektionen fortæller sin egen historie, både i materiale og formsprog.

Hos KAiKU har vi nøje håndplukket vores favoritter blandt de mange smukke glas, karafler og vaser, som er af helt sublim kvalitet. Krystalserien er mundblæst, og de smukke facetter bliver skåret ved håndkraft i Tjekkiet - fordi det er her, man har en lang historisk tradition for bearbejdningen af netop dette eksklusive materiale. Da alle produkter er håndlavede, vil hvert produkt have sit eget udtryk, og både vægt og glastykkelse vil variere, og fremstå med sin egen unikke charme.