• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Louise Kragh Smykker

Louise Kragh Smykker

Så enkelt, så levende, så smukt. Et Louise Kragh smykke har sin helt egen udstråling, der forstærkes ved at komme på din finger, om dit håndled, omkring din hals eller som en elegant hilsen på dit øre.

Øreringe fås i flere varianter og ved hver sæson også i afstemte farver, der modsvarer modens farver.
Fingerringe findes i sterling sølv og som forgyldte. Mange af ringene er lavet, så de kan tilpasses dine fingre hvis de en dag er mere hævede.

Smykkerne laves i materialer, som udvælges med stor omhu. Louise Kragh smykker anvender udelukkende Sterling sølv 925, og alle forgyldninger er af høj kvalitet. Materialerne testes løbende og overholder de strenge danske krav. Louise Kragh er desuden medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.
Smykkerne designes og produceres på værkstedet i Aarhus og sælges i danske såvel som udenlandske mode-, smykke- og interiørbutikker. Smykkerne udkommer i to årlige kollektioner. Stilen rækker fra det elegante og farverige til det mere rå og enkle smykkedesign. Vi har et fint udvalg af smykker fra vores favorit blandt danske smykkedesignere - Louise Kragh.
Vi er særligt vilde med Louise Kraghs kollektioner - fordi de laves i hånden på værkstedet i Aarhus. Louise har gennem årene fulgt moden på fineste vis i sine smykkekollektioner.

Hvad end du er til det helt enkle eller det mere farverige og fyldige, så har Louise Kragh helt sikkert noget du vil synes om.
Der er både de klassiske guld og sølv smykker og også de mere specielle i sort og matfarvede guld og sølv designs.
< >
< >