• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Living By Heart

Living By Heart

Social ansvarlighed med omtanke for miljøet


Med udgangspunkt i værdierne ansvarlighed, rummelighed, ligeværd og respekt har Living By Heart skabt arbejdspladser til psykisk sårbare medarbejdere på et lille værksted i naturskønne Ry. Hos Living By Heart tager man ikke blot hånd om medarbejderne, her er nemlig også omtanke for miljøet, da mange af de produkter man producerer, er fremstillet af genbrugs- og restmaterialer. Et eksempel på dette er de skønne lysfade, som fremstilles af konservesdåser fra industrikøkkener, hvori der støbes paraffinlys af indfarvede lysrester.

Alt laves i hånden


Lysfadene er 100% håndarbejde - genbrugsdåserne vaskes, og etiketterne fjernes, hvorefter dåserne males i hånden. Lysfadet i messing spraymales, de sorte, grå og blå lysfade males med pensel, og tilføres afslutningsvis et tyndt vokslag, så regnvand preller af. Selve lyset støbes direkte i dåsen af lysrester i alle regnbuens farver, som indfarves med sort, så man opnår en fin ensartet farve.

Sommer og vinter i haven


Hos KAiKU glæder vi os til mildere vinde, så vi kan tilbringe aftenerne i haver og på altaner, med hyggeligt lys fra de fine lysfade. Nogle af os har allerede taget dem i brug, og vi nyder at flammerne lyser op i mørket, og ikke mindst tanken om hvordan lysfadene er blevet til.
Når det varme vejr slår rigtigt igennem, og det bliver muligt at spise og hygge udenfor, skal havemøblerne suppleres med de skønne udendørspuder, som tåler det omskiftelige og ofte fugtige sommervejr. Puderne er syet af tekstiler fra Kvadrat i en super kvalitet, som er modstandsdygtigt overfor regn, skimmel, bakterier, salt og sollys. Vi er klar til en skøn sæson med mange udendørstimer.