• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Linum

Linum

Det begyndte med venskaber og visioner


Under en rejse til Indien i 1966 mødte grundlæggeren af Linum to ambitiøse brødre, og begyndte det, som skulle blive et livslangt venskab og samarbejde. De delte samme vision og værdier i forhold til håndværkstraditioner og kvalitet, og ville sammen skabe langtidsholdbare produkter i samklang mellem mennesker og natur. Brødrene havde så småt påbegyndt et familieforetagende, og sammen med Linum investerede de i 10 håndvæve, for at starte produktionen af tidløst svensk design. Idag har håndvævningsfabrikken 80 væve, hvor familiens stolte håndværkstradition føres videre.

Bæredygtig produktion og gode arbejdsvilkår


Med inspiration fra den svenske naturs dæmpede farver og smukke former skaber Linum taktile teksturer, som bare bliver smukkere med tiden. Her er tale om holdbare klassikere til det moderne hjem, som alle udstråler enkelhed og kvalitet i hver detalje.

Lige fra den første håndvæv blev taget i brug, har Linum bestræbt sig på at ligge i front i forhold til bæredygtig produktion, gode arbejdsvilkår og mindst mulig miljøpåvirkning i produktionen. Man anvender udelukkende Oeko-Tex-godkendt indfarvning i et lukket vandsystem, hvor 94% af vandet genanvendes under farvningsprocessen, de resterende 6% fordamper. Produktionen indeholder ingen kemikalier som kan være farlige for helbredet, og tekstilerne er antistatiske og allergivenlige.