• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
LANGKILDE & SØN

LANGKILDE & SØN

Det danske flag er et symbol på fejring, og det er en fast tradition i mange danske familier, at flaget findes frem til både jul, fødselsdage og andre særlige mærkedage. Hos Langkilde & Søn har man siden 1938 produceret kvalitetsflag efter de gamle håndværksmetoder – fordi et godt flag skal være lavet af slidstærk flagdug syet med ekstra stærk sytråd.

Familievirksomheden blev i 2009 overtaget af 4. generation – ikke sønner – men søstrene Nicole og Chantall, der – med respekt for virksomhedens unikke historie – har videreført Langkilde & Søn og nytænkt produktudvalget ved blandt andet at udvide med serien Nordic Way of Celebration. Serien er en hyldest til den danske måde at være sammen og fejre særlige begivenheder på, og den rummer alt fra servietter og bordløbere til flagranker og andre rød/hvide flag, der er perfekte at finde frem til festlige anledninger.


Kongelig hofleverandør

Langkilde & Søn har den ærefulde titel at være kongelig hofleverandør, og rent faktisk er det selveste Langkilde & Søn, der har udvalgt den originale farve på "Dannebrog af Dansk Standard", en Pantone 186C, der er den officielle mørkrøde farve på vores smukke flag. Mangler du flotte kvalitetsflag, der kan findes frem og bruges igen og igen år efter år, så tag et kig på mulighederne fra Langkilde & Søn lige her hos KAiKU. Vi elsker at pynte op til både små og store fejringer, og derfor var de smukke flag fra Langkilde & Søn en oplagt tilføjelse til vores sortiment.