• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
L:A Bruket

L:A Bruket

L:A Bruket

Den Svenske Skærgård, ud mod Kattegat, er stedet hvor sjælen i L:a Bruket kommer fra. Det er her, mange af de ingredienser der bruges til produkterne, stammer fra. Lila Bruket betyder lille fabrik og her er sjæl og engagement.
L:A Bruket er produkter fra den svenske vestkyst, hvor kyst, hav og salt er grundstammen i produkternes formål. L:A Bruket er produkter der er skabt til at beskytte, blødgøre, nære og helbrede hud og sind. I L:A Bruket produkterne findes både ingredienser fra hav og land og der tilstræbes, at L:A Bruket produkter er varer, som er så økologiske og miljøvenlige som det er muligt. L:A Bruket ligger i Varberg, som er et velkendt spa-område i Sverige

L:A Bruket bruger naturen som retningsgivende for hvilke produkter der er behov for, ligesom årstiderne fordrer forskellige behov, som ifølge L:A Bruket skal fejres. Uanset hvilket produkt der bruges, skal det føles som en skøn fejring af hud, krop og sjæl. De øjeblikke vi bruger på os selv hver morgen når vi står op, skal ifølge L:A Bruket være en belønning og en dejlig forberedelse på den dag der ligger foran os. L:A Bruket produkterne er skabt til, at kunne opfylde en sådan forventning.

L:A Bruket håndcreme - en gave til hænderne

Det vigtigste grundlag for L:A Bruket håndcreme er funktionalitet. Det er vigtigt for L:A Bruket, at deres håndcreme er udholdende og beskyttende, og samtidig dejlig mild og naturlig ? og alle disse kriterier gør den funktionel og lækker! L:A Bruket håndcremen giver hænderne masser af fugt uden at fedte, og de forskellige L:A Bruket håndcreme varianter har deres egen skønne og milde naturlige duft

L:A Bruket håndcreme er skabt uden kompromisser, af de bedste og naturligste ingredienser. L:A Bruket håndcremeprodukter er skabt med praktisk tilgang ? det vil sige, at der målrettet er søgt efter opnåelse af det ønskede resultat ved brug af produkterne, og dernæst er produktets formål defineret. Man kan derfor med sikkerhed regne med, at L:A Bruket håndcremeprodukter, er skabt til resultater og ikke kun til at være retningsgivende hjælpemidler.

L:A Bruket håndcremerne findes i forskellige udgaver til forskellige behov. L:A Bruket håndcreme spænder bredt fra tør og ødelagt hud, til kompleks og irritabel hud. Grundlæggende tilfører alle L:A Bruket håndcremer huden en masse fugt og beskytter mod vind, vejr og påvirkning fra vand og sæbe m.m. De essentielle olier i L:A Bruket håndcremer, virker for at berolige og afbalancere huden og virker desuden lettere antiseptisk. L:A Bruket håndcreme er samtidig rig på fedtsyrer som huden har behov for, hvilket også gør L:A Bruket håndcreme velegnet til fx små rifter, solskoldning og lette hudafskrabninger.

L:A Bruket produkter - et stort udvalg og mange variationer

L:A Bruket produkter, er et bredt udvalg af bl.a. cremer, sæber, læbepomader, øjencremer, bodylotions, olier og duftlys. Du finder i L:A Bruket produkter således bl.a. både sæbe til sart hud, til skæg og til hår, de lækreste æteriske olier og skønne duftlys/scented candles. Du finder i L:A Bruket produktudvalget, desuden også bl.a. saltskrub, ansigtsvask, ansigtsrensecreme, aftershavebalm, aftershavecreme, badesalt, fodcremer og fast håndsæbe. Desuden fås også L:A Bruket opvaskemiddel, som selvfølgeligt ikke udtørrer dine hænder. Duftvariationerne hos L:A Bruket spænder også bredt og rummer bl.a. wild rose?, citrongræs, koriander, grapefrugt og rosmarin.

< 1 2 >
< 1 2 >