• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
KIT company

KIT company

Kits - gør det nemt at gøre det selv


Bag Kit Company står arkitekten Marie Ravn, som igennem hele livet har haft en stor passion for DIY og kreative projekter. Marie har altid haft masser af gode idéer til gør-det-selv projekter - både nogle hun gerne selv ville afprøve, og andre som hun kunne lave med sine to børn.

I disse processer erfarede hun også, at det ofte er vanskeligt, tidskrævende og ikke mindst dyrt, at finde de helt rigtige materialer og instruktioner, og at man nærmest når at miste modet, inden man overhovedet kommer igang - og dette lagde grundstenen til Kit Company.

Maries mål er at gøre det enkelt og nemt for alle at kaste sig ud i kreative projekter, og resultatet af indsatsen skal ende med at være både smukt og brugbart, og noget man kan være stolt af, at have lavet med sine egne hænder.

Alle kits indeholder produkter, som er udvalgt med stor omtanke for bæredygtighed - æskerne indeholder en udførlig vejledning, og præcis de materialer der skal bruges til hvert projekt, så du ikke bagefter står tilbage med en masse små ubrugelige rester.