Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Kintobe

< 1 >
< 1 >
Kintobe
FLASKER KAN FAKTISK BLIVE TIL TASKER...

Kintobe er grundlagt ud fra en overbevisning om, at vi har en forpligtigelse til at tage hånd om den miljømæssige- og sociale bæredygtighed i alle aspekter af livet - både i forhold til os selv og ikke mindst i forhold til kommende generationer.

Kintobe har ambitioner om at blive verdens mest bæredygtige taskeproducent, og de er godt på vej, for de presser kontinuerligt sig selv til at sætte nye standarder for HVOR bæredygtige tasker faktisk kan blive. Hver ny kollektion skal være mere bæredygtig end de tidligere, derfor udvikler Kintobe hele tiden nye materialer og produktionsmetoder, der bringer dem tættere på målet, som er at præsentere en 100% bæredygtig taske.

Processen indebærer, at der hele tiden forskes i nye materialer og overfladebehandlinger, som er både holdbare og miljøvenlige, uden at gå på kompromis med funktion og et lækkert tidssvarende design. Blot fordi en taske er praktisk, vandafvisende og funktionel, behøver den jo ikke ligne noget, der er beregnet til en vandretur i bjergene. Derfor samarbejder Kintobe med nye designere for hver kollektion, som her får mulighed for at fortolke og formgive multifunktionelle tasker til den urbane livsstil.