Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 >
< 1 2 >
Julie Damhus
UNIK KERAMIK TIL BORDDÆKNINGEN FRA DANSKE JULIE DAMHUS

På et gammelt landsted fra 1847 lidt uden for Aarhus finder du keramiker Julie Damhus og hendes værksted, hvor der hver dag bliver skabt en masse smukke, keramiske kreationer. Julie Damhus er uddannet produktdesigner og keramiker, hvilket tydeligt ses på hendes arbejde med de klassiske hånddrejningsteknikker og traditionelle håndværksmetoder, hvor kvaliteten af hvert produkt er helt i top.

Hvert enkelt produkt fremstår med unikke former og glasurer, men alle færdige kreationer har en samhørighed, så det hele matcher fint. Samtidig er keramik fra Julie Damhus let at forene med det keramik, du måske allerede ejer. Her hos KAiKU er vi vilde med keramik, og du finder derfor naturligvis et bredt sortiment af de fine, keramiske designs fra Julie Damhus, som kan kombineres og sammensættes lige, som du ønsker det.

Spørger du os, er der ganske enkelt bare noget helt særligt over en gennemtænkt, flot og unik borddækning, der virkelig kan slå benene væk under dem, der er så heldige at være budt med til bords. Dækker du bordet med produkter fra Julie Damhus, kan du være sikker på, at høste mange komplimenter fra dine gæster, hvis du for eksempel inviterer dem på lidt varmt at drikke og serverer i en af de fine kopper, der fås i et væld af smukke farver, eller du stiller an med de matchende tallerkener eller skåle, når maden skal serveres.

Keramikken fra Julie Damhus fremstår med et enkelt og rent udtryk, som tydeligt repræsenterer det klassiske, skandinaviske design. Produkterne kommer i fine og feminine farver, som brydes med keramikkens mere rå kant. Hver enkelt skål, kop og tallerken har en unik glans i glasuren, som naturligt skaber et helt særlig spil i det færdige produkts udtryk.

Kollektionerne Oda og Toto har hver sin charme, men det fælles udtryk gør, at de sagtens kan kombineres på kryds og tværs. Oda er designet, hånddrejet og håndglaseret i Danmark, hvorimod Toto er designet i Danmark, men fremstilles på et keramikværksted i Polen.