• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Jellycat

Jellycat

Jellycat bamserne så vi første gang i vores butik ved Aarhus..for mange af de lækre børn, som vores kunder har med ind i butikken har sommetider Jellycat bamser med..og vi faldt pladask for dem. Til al held stødte vi ind i bamserne på vores næste besøg på en interiørmesse. Så en ordre blev straks lagt - og alle ansatte, både mothers-to-be, bedstemødre og mødre jublede, da de lækre Jellycat bamser og Jellycat nusseklude kom hjem til butikken.

I serien fra Jellycat indgår både strudse, kaninen, elefanter og meget mere. Universet er så fint..og produkterne er super lækre og gennemarbejdede. Bamserne er ekstremt bløde og er skønne at putte med for de børn der bruger sovedyr og hvis man trænger til trøst er Jellycat altid klar. Jellycat appellerer både til børnene og de voksne, som drages ind i et fortryllende univers af elefanter med strutskørt og kaniner med meget lange ører. Så vil du glæde et barn (og barnets mor) så går du ikke forgæves med en lækker og populær gave i form af en Jellycat bamse.

Husk vi pakker gaver ind, hvis du krydser det af på vores webshop. Du er også velkommen i butikken (det gamle smedeværksted i Brabrand v. Aarhus), så du kan mærke og se bamse universet "live"