Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Jellycat

< 1 >
< 1 >
Jellycat
Bamserne fra Jellycat så vi første gang i vores butik i Brabrand, for mange af de skønne børn, som vores kunder har med i butikken har sommetider Jellycats med, og vi faldt pladask for dem. Til alt held stødte vi ind i bamserne på vores næste besøg på en interiørmesse, og så blev der en straks lagt en ordre - og alle ansatte, både mothers-to-be, bedstemødre og mødre jublede, da de lækre Jellycat bamser og Jellycat nusseklude kom hjem til butikken.

I serien fra Jellycat indgår både strudse, kaniner, elefanter, dovendyr og mange andre. Universet er så fint og produkterne er super lækre og gennemarbejdede. Bamserne er ekstremt bløde, og er skønne at putte med for de børn der bruger sovedyr, og hvis man trænger til trøst, er Jellycat altid klar. Jellycat appellerer både til børn og voksne, som drages ind i et fortryllende univers af elefanter med strutskørt og kaniner med meget lange ører. Så vil du glæde et barn (og barnets mor) så går du ikke forgæves med en lækker og populær gave i form af en Jellycat bamse.

Husk vi pakker gaver ind, hvis du krydser det af på vores webshop. Du er også velkommen i butikken, så du kan mærke og se bamseuniverset "live".