Jane Holmberg

Jane Holmberg

Jane Holmbergs grenvaser at noget af det smukkeste, vi har set i det keramiske univers. Vaserne bringer naturen indenfor, med deres naturtro aftryk og de er afsindigt smukke i al deres enkelhed.
Grenvaserne er lavet på Bornholms Keramikfabrik og er designet af Jane Holmberg, som lægger vægt på at skabe brugsting der appellerer til syns- og følesansen.

Keramik skal sanses og ingen tvivl om at disse vaser giver lyst til at holde og fornemme riller og overfladens tekstur. Generelt bærer Janes keramik præg af at være minimalistisk i sit udtryk. Hun har en udpræget sans for præcision og hendes detaljerig er essentiel og giver hendes formsprog et både klassisk og moderne udtryk. Hun arbejder med både unika og brugsting, fortrinsvis i porcelæn.

Du kan vælge at bruge grenvaserne alene - eller du kan sætte dem i grupper med ganske få blomster eller let svungne blade.

Et smukt dækket julebord med grenvaser ned igennem midten vil være et fantastisk syn! Giv en enkelt eller to væk i gave og den glade modtager vil bruge dem som et nyt samlerobjekt.