• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Iris Hantverk

Iris Hantverk

Svensk håndværk med tradition

I mere end hundrede år har synshandicappede håndværkere håndbundet børster efter gammel svensk tradition, hvor funktionelt design, nøje udvalgte naturmaterialer og håndværksmæssig kunnen resulterer i smukke børster hver med deres helt egen funktion. Iris Hantverk samarbejder med flere dygtige designere, som kontinuerligt skaber nye produkter til sortimentet af praktiske redskaber til køkken og bad.

Iris Hantverk ønsker at skabe udvikling i det traditionelle håndværk ved at sammenføre håndværkernes solide ekspertise med veldesignede funktionelle produkter, så vi alle kan opleve kvaliteten af en håndbundet børste af naturens allerbedste materialer. Designet har ændret sig med årene, men den traditionelle børstebindingsteknik er præcis den samme, som man har brugt i over hundrede år.

Børster som ældes med ynde

Med enkle midler kan du sørge for at dine smukke håndlavede produkter holder længe. Rens børsterne med varmt vand og opvaskemiddel, og lad dem tørre med hårene nedad. Giv med jævne mellemrum træet en behandling med almindelig madolie eller koldpresset kogt linolie - så nemt sikrer du dine børster en lang holdbarhed.