• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
INCADO

INCADO

INCADO står bag en lang række vægdekorationer, og de har haft base i Esbjerg siden 1991. Incado producerer også et væld af flotte rammer, som passer perfekt ind i moderne og skandinavisk indretning – noget vi hos KAiKU har en stor forkærlighed for. Derfor har vi også valgt at håndplukke en lang række Incado-rammer, som du kan finde i vores fysiske butik samt på webshoppen.


Er du på udkig efter rammer, der kan passe til ethvert rum i din bolig? I så fald er INCADO et godt brand at kigge nærmere på. Vi har i KAiKU rigtig mange rammer fra Incado på lager - og du er velkommen forbi for at vælge ved selvsyn - også hvis du skal bruge de større rammer, for dem sender vi ikke - det kan de desværre ikke holde til.


Rammer i naturlige elementer


Hos KAiKU er vi stolte af at kunne præsentere kvalitetsrammer fra INCADO - og tilmed til en rigtig fornuftig pris. Incado arbejder både i naturlige og rå elementer, og rammerne fås derfor bl.a. i massivt egetræ, i fyrretræ med folie, i ahorn eller i eg. Du kan sågar også få rammer i aluminium eller messing. Vi opfordrer dig til at komme forbi og kigge på de flotte rammer.


< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >