• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
INCADO

INCADO

Incado står bag en lang række vægdekorationer, og de har haft base i Esbjerg siden 1991. Incado producerer også et væld af flotte rammer, som passer perfekt ind i moderne og skandinavisk indretning – noget vi hos KAiKU har en stor forkærlighed for. Derfor har vi også valgt at håndplukke en lang række rammer, som du kan finde i vores butik og på webshoppen.

Er du på udkig efter rammer, der kan passe til ethvert rum i din bolig? I så fald er Incado et godt brand at kigge nærmere på. Vi har i KAiKU rigtig mange rammer på lager - og du er velkommen forbi for at vælge ved selvsyn - også hvis du skal bruge de større rammer, for dem sender vi ikke - det kan de desværre ikke holde til.

Hos KAiKU er vi stolte af at kunne præsentere kvalitetsrammer fra Incado - og tilmed til en rigtig fornuftig pris. Rammerne fås bl.a. i massivt egetræ, i fyrretræ belagt med folie i sort eller hvidt og med egetræslook. Du kan sågar få rammer i sølvfarvet aluminium, sort aluminium og i messingfarvet aluminium. Kom endelig forbi og kig nærmere på de flotte rammer.
< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >