Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

IBU Jewels

< 1 >
< 1 >
IBU Jewels

Smukke håndlavede armbånd


Alle smykker fra Ibu Jewels er designet i Holland, og er håndlavede fra først til sidst af dygtige balinesiske håndværkere med generationers erfaring indenfor smykkefremstilling.

De vævede armbånd fås i forskellige bredder, med et mix af matte perler sammensat med perler i sterlingsølv og andre med 14 karats guldbelægning. Disse vævede perler er dernæst håndsyet på blødt skind, som lukkes med en trense omkring en guld- eller sølvknap. Andre armbånd består af matte perler på snor sammensat med halvædelstene i varierende størrelser og farver. Alle armbånd er justerbare i to forskellige størrelser.

Armbånd med plads til kreativitet


Armbåndende kommer i serier i flere smukke farver, hvor mønstrene går igen, og du vil opleve, at det samme mønster ser forskelligt ud, alt efter hvilken grundfarve det er kombineret med. Derfor er smykkerne fra Ibu Jewels så fine at sætte sammen på tværs af farver, men du kan også sagtens holde dig til en bestemt farve, som du så kombinerer med varierende mønstre.

Med armbånd fra Ibu Jewels er der plads til at eksperimentere, giv dig tid til at kigge de forskellige mønstre igennem, og skab din helt egen sammensætning af armbånd i forskllige bredder, nuancer og mønstre.

Rigtig god fornøjelse :)