• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen er et dansk brand med en lang historie bag sig. Det danske designbrand blev nemlig grundlagt tilbage i 1872 med en mission om at skabe tidløst design, som kan bruges i mange, mange år. Sidenhen er der løbet meget vand under broen, og Fritz Hansen er blevet et succesfuldt brand på den internationale scene, hvor de i samarbejde med førende internationale designere og arkitekter skaber flotte kollektioner af møbler og andet interiør.

Fritz Hansens samarbejde inkluderer store, danske kunstnere såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm. Derudover har Fritz Hansen en mere nutidig kollektion, hvori der indgår boligtilbehør og møbler fra internationalt anerkendte kunstnere såsom Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto, Cecilie Manz og Jaime Hayon.


Håndplukkede produkter til den moderne, skandinaviske indretning


Fritz Hansens produktunivers er stort. Derfor har vi i KAiKU udvalgt de produkter, vi synes passer bedst ind i vores billede af den moderne, skandinaviske indretning. Derfor vil du på webshoppen finde særligt udvalgte produkter, hvor især minimalisme er i højsædet. Fælles for disse produkter er, at de er fremstillet i naturlige materialer, som tager sig godt ud i den moderne indretning, og som har fokus på rå og naturlige elementer.