• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Elvang

Elvang

Det er let at forelske sig i Elvang fine tekstiler og utrolig holdbare kvalitet og derfor blev vi også ramt, da vi første gang så de skønne håndklæder. Lasse og Tina Elvang har grundlagt det danske designbrandet Elvang. Brandet har specialiseret sig i kvalitetstekstiler til stuen, køkken, bord og bad.

Tekstiler med integritet

Elvang designer med fokus på at tekstilerne skal have en lang levetid. Derfor anvender de kun det mest holdbare kvalitetsgarn, der er testet til at holde til dagligt brug. Samtidig er der altid fokus på miljømæssig balance og velfærd for de dyr der levere fibrene.

Dansk designbrand med internationale rødder

I 2002 var Lasse og Tina unge rygsækrejsende i Peru og her opstod deres kærlighed til tekstiler. De forelskede sig i perurianske alpaka tæpper med de skønne bløde alpaka fibre. Mødet med de fantastiske tæpper i luksus kvalitet og kontrasten til den fattigdom de oplevede omkring dem, fik dem til at overveje, hvordan de kunne hjælpe. Parret besluttede sig for at sammenkoble de skandinaviske designtraditioner med det elegante alpaka garn. Brugen af alpaka garnet skulle komme lokalbefolkningen til gavn. Derfor iværksatte Lasse og Tinas lokale initiativer og deres indsats i Peru har skabt arbejde og uddannelsesmuligheder for hyrderne, væverne, strikkerne og deres familier.

Kvalitetsbevidsthed i alle aspekter

Med baggrund i deres nyfundne passion fik Lasse og Tina lyst til at udvikle flere boligtekstiler i samarbejde med udvalgte producenter der kun bruger de finest fibre. Med årene er har Elvang derfor udvidet deres kollektion til at dække de fleste behov i boligen.
< >
< >