• Levering 1-3 dage
  Levering 1-3 dage
 • Fri fragt over 499,-
  Fri fragt over 499,-
 • Fysisk butik – byt i butikken
  Fysisk butik – byt i butikken
 • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
  4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 2 >
< 1 2 >
dottir NORDIC DESIGN
Keramiker og designer Thora Finnsdottir Søe er udklækket fra den danske Designskole i København. Thora bor i Danmark, men er født på Island, og hun er inspireret af hjemlandets enorme kontraster og mødet mellem natur og civilisation - mellem gammelt og nyt. Vi mødte Thora Finnsdottir på en dansk interiørmesse i 2012, og vi har lige siden været hooked på hendes skønne univers, som sprudler af kreativitet og et fantastisk øje for skønhed i detaljen.

Samsurium

De første serier, vi købte fra Dottir Nordic Design (tideligere Finnsdottir) er Samsurium, som er den fascinerende fortælling om mangfoldighed. Den udtryksfulde serie består af keramikvaser, lysestager, lamper, fine skåle med låg - produkter, som vi ofte anbefaler vore kunder som gaver til runde fødselsdage og bryllupper. De nyeste skønheder i serien er tallerkener, skåle og fade til servering. Samsurium er tidløs og letgenkendelig, og vi hører fra mange kunder, at porcelænet er blandt deres kæreste skatte. Produkterne fra Dottir er skabt gennem en proces, hvor det sarte porcelæn omhyggeligt er formet i hånden -serien består af unikt porcelæn med sit helt eget udtryk. Alle produkter er lavet af de fineste materialer.
KLIK her for at se Samsurium serien

Alba

Alba serien består af porcelæn i fint afrundede former og indeholder både fyrfadsstager i porcelæn med så fin en væg, at lyset skinner igennem den - dertil kommer både kopper, lysestager og skåle.
Se hele Alba serien her

Pipanella

Pipanella serien er den poetiske fortælling om det, der var engang... I serien finder du de smukkeste vaser som både gør sig fint alene - men som i særlig grad er smukke, efter du har samlet nogle stykker, som kan supplere hinanden på fineste vis i fællesskabet.
Se hele Pipanella serien her