• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
dottir NORDIC DESIGN

dottir NORDIC DESIGN

Keramiker og designer Thora Finnsdottir Søe er udklækket fra den danske Designskole i København.
Hun er i vores optik - en af de mest talentfulde keramikere i DK.

Thora Finnsdottir


Thora Finnsdottir bor i Danmark, men er født i Island, og hun er inspireret af hjemlandets enorme kontraster og mødet mellem natur og civilisation - mellem gammelt og nyt.
Vi mødte Thora Finnsdottir på en dansk interiørmesse i 2012, og vi har lige siden været hooked på hendes skønne keramik-univers, som sprudler af kreativitet og et fantastisk øje for skønhed i detaljen.

Samsurium


De første serier, vi købte fra dottir nordic design (tideligere Finnsdottir) er Samsurium, som er den fascinerende fortælling om mangfoldighed.
KLIK her for at se Samsurium serien
Den udtryksfulde serie består af Samsurium keramikvaser, lysestager, lamper, fine skåle med låg - produkter, som vi ofte anbefaler vore kunder som gaver til runde fødselsdage og bryllupper. De nyeste skønheder i Samsurium serien er tallerkener, skåle og fade til servering.
Finnsdottir Samsurium er tidløs og letgenkendelig, og vi hører fra mange kunder, hvordan Finnsdottir porcelænet er blandt deres kæreste skatte.
Produkterne fra Finnsdottir Design er skabt gennem en proces, hvor det sarte porcelæn omhyggeligt er formet i hånden - serien består af unikt porcelæn med sit helt eget udtryk. Alle produkter er lavet af de fineste materialer.

Dottir Alba


Finnsdottir's Alba serie består af porcelæn i fint afrundede former og indholder både fyrfadsstager i fint porcelæn og med så fin en væg, at lyset skinner igennem den - samt kopper, lysestager og skåle.
Se hele Alba serien her

Finnsdottir Pipanella


Se hele Pipanella serien her>>
Pipanella serien fra Finnsdottir er den poetiske fortælling om det, der var engang..
I serien finder du de smukkeste vaser som både gør sig fint alene - men som i særlig grad er smukke, efter du har samlet nogle stykker, som kan supplere hinanden på fineste vis i fællesskabet.


< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >