Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Christine Thuesen

< 1 >
< 1 >
Christine Thuesen
Den nordjyske keramiker Christine Thuesen har sit værksted i Fjerritslev, og der kommer vi østjyder jo ikke forbi ret ofte - så vi er glade for, at de sociale medier ikke er begrænset af afstande.

Christine har en legende tilgang til keramikken med masser af plads til nye idéer og rummelighed overfor det uperfekte udtryk. Skabertrangen tager afsæt i en dyb fascination af materialet - som jo i dybest set bare er en jordtype - men et materiale der er både unikt og varierende i farver og struktur, og som ved at blive bearbejdet med hænderne og brændt ved høje temperaturer, kan blive til fantastisk smukke genstande.

De keramiske teknikker spænder vidt - Christine både drejer og støber, og lægger stor vægt på kvaliteten og produkternes udtryk i forhold til form, farve og teksturer. På værkstedet kreerer hun kopper og skåle med prikker og striber, krus med skinnende gulddetaljer, de fineste små saltskeer og smukke lysestager der også kan bruges som vaser - kig dig omkring og bliv ligeså forelsket i Christines keramik som vi blev.