• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Dawn Designs

Dawn Designs

Friskt og naturligt antibakterielt sengetøj


Alle elsker følelsen af nyvasket sengetøj, men hvis ikke vi vasker sengetøjet ofte nok, bliver sengen pludselig det optimale sted for bakterievækst på grund af fugtighed og lune temperaturer.

Sengetøjet fra Dawn Design er designet til at forblive friskt i længere tid, og til at opretholde den nyvaskede følelse ved naturligt at reducere lugtfremkaldende bakterier. Den unikke Stay Fresh behandling, der bruges til sengetøjet, dræber 99,9% af de bakterier, der får dit sengetøj til at lugte dårligt, og ved at reducere lugtfremkaldende bakterier behøver du ikke vaske så ofte, for at nyde følelsen af friskt sengetøj.

At vaske hyppigt efterlader et stort CO2-aftryk - 2/3 af miljøbelastningen fra tekstilproduktionen sker faktisk i forbrugsfasen, så ved at vaske sjældnere reducerer vi CO2-aftrykket, sparer energi, minimerer vandspild og forlænger tekstilernes levetid. Stay Fresh behandlingen indeholder små koncentrationer af naturligt sølvsalt, som implementeres i tekstilernes fibre, og som har den egenskab, at det dræber 99,9% af de lugtfremkaldende bakterier. Den bakteriehæmmende effekt holder selv efter 100 vaske hvilket svarer til levetiden på almindelige tekstilvarer.

Dawn Designs tænker bæredygtighed ind i produktionen ved at bruge resttekstiler fra sengetøjsproduktionen som trenser på dynebetrækkene, ligesom sengetøjet er emballeret i praktiske stofposer, der også er syet af stofrester, og som kan bruges igen og igen til børnenes legetøj, som skoposer eller til gymnastiktøj. På den måde går mindst muligt materiale til spilde, og resttekstilerne får nyt liv.