Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

COOEE design

< 1 >
< 1 >
COOEE design
SMUKKE DETALJER TIL HJEMMET FRA COOEE DESIGN

Cooee Design er en familievirksomhed grundlagt i 2005 med rødder i de dybe sydsvenske skove. Det smukke navn Cooee kommer dog ikke af den svenske oprindelse, da Cooee er en gammel, australsk kaldelyd. Erfaringen og interessen for design stammer helt tilbage fra 1950'erne, hvor medlemmer af familien arbejdede med innovation og design.

Hos Kaiku kan du finde et bredt udvalg af de smukke og klassiske produkter fra Cooee Design, som nemt kan skabe et enkelt og fint udtryk i hjemmet. I vores sortiment finder du blandt andet de fineste vaser, skulpturer og andre fine tilføjelser, som med garanti vil pynte i din bolig.

Med Cooee Design har du muligheden for at pynte dit hjem medforskellige vaser og skulpturer, som alle har forskellige udtryk, men alligevelen samhørighed som skaber en fælles stemning i hjemmet.

Hos KAiKU finder du blandt andet Cooee Designs ikoniske vase Ball som virksomheden lancerede i 2015, og som derefter er produceret i flere forskellige størrelser og designs. Fælles for alle vaserne er de runde former og den bløde, matte overflade, som giver en helt særlig struktur. Du kan med fordel kombinere de forskellige farvede vaser, så det skaber et flot spil for øjet.