• Levering 1-3 dage
  Levering 1-3 dage
 • Fri fragt over 499,-
  Fri fragt over 499,-
 • Fysisk butik – byt i butikken
  Fysisk butik – byt i butikken
 • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
  4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 >
< 1 >
COOEE design
Cooee Design er en familievirksomhed grundlagt i 2005 med rødder i de dybe sydsvenske skove. Det smukke navn Cooee kommer dog ikke af den svenske oprindelse, da Cooee er en gammel, australsk kaldelyd. Erfaringen og interessen for design stammer helt tilbage fra 1950'erne, hvor medlemmer af familien arbejdede med innovation og design.

Hos Kaiku kan du finde et bredt udvalg af de smukke og klassiske produkter fra Cooee Design, som nemt kan skabe et enkelt og fint udtryk i hjemmet. I vores sortiment finder du blandt andet de fineste vaser, skulpturer og andre fine tilføjelser, som med garanti vil pynte i din bolig.


Føj smukke detaljer til hjemmet med Cooee Design

Mangler du fornyelse til hjemmet, behøver du slet ikke påbegynde de store ændringer. Du kan sagtens give de forskellige rum et helt nyt udtryk ved blot at tilføje enkelte dekorationselementer.

Med Cooee Design har du muligheden for at pynte dit hjem med forskellige vaser og skulpturer, som alle har forskellige udtryk, men alligevel en samhørighed som skaber en fælles stemning i hjemmet.

Hos Kaiku finder du blandt andet Cooee Designs ikoniske vase – Ball – som virksomheden lancerede i 2015, og som derefter er produceret i flere forskellige størrelser og designs. Fælles for alle vaserne er de runde former og den bløde, matte overflade, som giver en helt særlig struktur. Du kan med fordel kombinere de forskellige farvede vaser, så det skaber et flot spil for øjet.

Du kommer heller ikke udenom de fine skulpturer, som er en perfekt kombination af et gammelt udtryk tilsat en moderne finish. Alle Cooee Designs produkter har et fælles udtryk, så du altid kan matche dem, som du vil og få et fint resultat ud af det.