• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot

Cocoon Tea Artisans

< >
< >
Cocoon Tea Artisans

Økologisk te af ypperlig kvalitet

Tina Hueg stifteren af Cocoon Tea Artisans har sat sig det mål, at gøre den vestlige verden opmærksom på den originale teplante Camellia Sinensis og inspirere os alle til at drikke meget mere ren økologisk kvaltetste.

Teen fra Cocoon Tea Artisans er kendetegnet ved altid at være fra den originale plante, altid bestå af økologiske helblade og altid være doseret på forhånd.
Forhåndsdoseringen i fine håndpakkede pyramideformede poser betyder, at du altid får den optimale smagsoplevelse. Bladene vil aldrig kunne købes i løs vægt, da mange tedrikkere ofte overdoserer når teen brygges. Teen er af så høj kvalitet, at den kan overhældes flere gange, på den måde får man det optimale udbytte af bladenes vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Tepyramiderne er emballeret i fine tindåser som kan genbruges i mange år og sikre, at du får det optimale udbytte af teens helsebringende egenskaber, fordi den opbevares mørkt og lufttæt. Samtidig undgås unødig brug af pap og plastik, som ikke genbruges af forbrugeren.