Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 >
< 1 2 >
Care By Me
CARE BY ME skaber smukke og bløde luksusprodukter til kvinder, uden at de i produktionen går på kompromis med kvalitet, design og i særdeleshed medarbejdernes forhold.

CARE BY ME benytter kun naturlige materiale som cashmere, uld, silke og økologisk bomuld, og firmaet inkorporerer dem i et design, der har rødder i de nordiske designtraditioner. Det skandinaviske, minimalistiske design giver plads til, at de udvalgte materialer kommer til deres ret, samtidig med at de tilføjer en følelse af afslappet luksus til både boligen og garderoben.

I Kathmandu i Nepal bliver et udvalg af CARE BY ME's silke-, uld- og cashmereprodukter skabt.
Puder og plaider produceres enten i hånden eller på en gammeldags håndstrikkemaskine uden elektricitet og de smukke silketørklæder indfarves under åben himmel. CARE BY ME's økologiske bomuldsserie produceres i Indien hos en GOTS certificeret producent - fælles for begge produktioner er det store fokus på at give kvinder færdigheder og et kendskab til håndværk, der kan sikre deres fremtid.

CARE BY ME har desuden et samarbejde med en FAIRTRADE producent i Bolivia, hvor interiør og accessories strikket i Alpaca uld, produceres.

Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design går hånd i hånd hos CARE BY ME, derfor skriver de, at deres produkter er HAND MADE og HEART MADE.