• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
By Nord

By Nord

By Nord producerer og designer tidløst boligtilbehør af høj kvalitet med det specielle nordiske DNA, som vi i KAiKU holder så meget af.

Vi har siden 2008 haft et tæt samarbejde med danske By Nord - og når noget nyt fra By Nord lander i butikkerne, lander det som regel først hos os! Vi elsker den nordiske stil, enkelheden og de fantastiske materialer i By Nord's design.

Inspireret af den nordiske natur

Alle By Nords designs er inspireret af den nordiske natur. By Nord har respekt for naturen og det er denne respekt og ikke mindst kærlighed til naturen de vil videreformidle i deres design af sengetøj, puder, badeforhæng, fyrfadsstager, julepynt m.v.

Sengetøj fra By Nord

By Nord er mest kendt for deres ikoniske sengetøj med dyremotiver. Ræven, sælen, isbjørnen, elgen og den islandske hest er nogle af de nordiske dyr der er blevet afbilledet.

Kvalitetssengetøj til hele familien

Men By Nord sengetøj er meget mere end det. Det er babysengetøj og juniorsengetøj udover almindeligt sengetøj og sengetøj i ekstra længde. Du får altså her et helt ekstraordinært udvalg af kvalitetssengetøj til hele familien. Hvis du ikke vil gå på kompromis er det altså her du skal kigge.

By Nord laver hør sengetøj i en fantastisk kvalitet der er som en drøm at ligge sig i om aftenen. By Nord er også sengetøj i 100% øko-tex bomuld til både børn og voksne.

By Nord puder med dyremotiver

Hos KAiKU har vi et bredt udvalg af puder fra By Nord. Her er både puder der passer i stuen og på børneværelset. By Nords puder med dyremotiv er så søde at de fleste børn forelsker sig i dem med det samme. Samtidig kan dyreelskeren sagtens have dem i stuen fx i et skønt miks med andre puder.

Er du ikke til dyremotiver har By Nord også puder i vævet i smukt sildebensmønster i det skønneste bløde bomuld.

By Nord badeforhæng

Er du på udkig efter et virkeligt skøn badeforhæng, så skal du kigge på By Nords badeforhæng. Vi har coated badeforhæng i hør kvalitet i fine afdæmpede nuancer. Og så har vi selvfølgelig også By Nords smukke og enkle badeforhæng i nylon med de velkendte dyremotiver.

Bademåtter fra By Nord - når detaljen er vigtig

Den lækre bademåtte fra By Nord er en rigtig lækkerbisken. Bademåtten er blød, lækker og selvfølgelig i super kvalitet. Bademåtten er et must have, når du ønsker at alle detaljerne i indretningen af dit badeværelse er på plads. Bademåtterne fra By Nord har selvfølgelig samme farvetoner som By Nords udvalg af håndklæder. Så er du sikker på at dit badeværelse bliver harmonisk og behageligt at opholde sig i.

By Nord håndklæder er kvalitet i alle tråde

Vi har et stort udvalg af By Nords håndklæder. Som alt andet fra By Nords er kvaliteten helt i top. Vi har både håndlæder i hør og bomuld. Se også luksushåndklæderne i vaffelstruktur lavet af 100% hør. De er super absorberende og tørre hurtigere end bomuld.

Husk at vi har hurtig levering på By Nord produkterne, kun 1-3 dage.