Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 >
< 1 2 >
by Wirth
By Wirth er en ung, dansk designvirksomhed, som arbejder passioneret med formgivning og produktudvikling indenfor boligindretning og livsstil. By Wirth er skabt af Sune og Signe Wirth Engelund. Den danske duo og deres designteam arbejder med at skabe funktionelle og kreative produkter, som udfordrer de naturlige materialers udtryk og egenskaber. By Wirths produkter skal derfor kunne mere end at være til pynt, og du kan derfor forvente flotte, naturlige produkter i høj kvalitet.


Smarte og praktiske produkter i naturlige og stilrene designs


By Wirth sætter fokus på produkter i naturlige materialer. De arbejder med garvet kernelæder og FSC-certificeret egetræ, og derfor vil du hurtigt opdage, at produkterne holder sig længe og bliver flottere med alderen. By Wirth er særlig kendt for sin køkkenrulleholder, som tiltaler både mænd og kvinder med et enkelt look i lækkert træ tilsat en flot kernelæder-løsning - denne er vores top-sælger indenfor køkkenrulleholdere.

Hos KAiKU har vi et bredt udvalg af By Wirth-produkter, og her kan du finde alt i løsninger til hjemmet. Udvalget består af alt fra knagerækker og bordskånere til småmøbler og bænke til stue og entré. Så søger du et fint indspark til indretningen i dit hjem, er By Wirth et brand, der har meget at byde på.