• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Bloomingville

Bloomingville

Med designfilosofien om at "skabe glæde gennem forandring", er det danske designbrand Bloomingville konstant i udvikling. Deres kollektioner følger altid tidens trends og tendenser, hvorfor produkterne altid formår at skabe en varm, uformel atmosfære i ethvert hjem.
Bloomingville tilbyder et bredt udvalg af stilsikkert og moderne boliginventar til fornuftige priser og i god kvalitet. Dette kombineret med virksomhedens høje serviceniveau og et unikt designudtryk, der er dybt forankret i den berømte nordiske æstetiske tradition, kan du med produkter fra Bloomingville altid bringe nyt liv og overraskelser ind i dit hjem.
Gå på opdagelse blandt Bloomingville's mange skønne produkter og styles herunder og bliv inspireret til denne sæsons indretning.

BLOOMINGVILLE KURVE, KERAMIK OG URTEPOTTER


Hos KAiKU har vi et bredt udvalg af kurve, keramik og urtepotter fra Bloomingville. Særligt er kurve meget moderne i de fleste stilarter, da de er naturligt enkle at kigge på, samtidig med at de er perfekte til dekorativ opbevaring i flere af husets rum.
Her på siden kan du blandt andet finde kurve i søgræs med hanke og runde former samt lækre naturfarvet bambuskurve i flere forskellige størrelser, der vil pryde i ethvert hjem. Desuden har vi selvfølgelig også Bloomingville vaser i flere forskellige materialer og moderne designs til blomster eller som pynt.
Kurve i bambus er super flotte til at stille dine planter i og de er bestemt i tråd med den populære grønne plantetrend, som har vundet indpas i mange skandinaviske hjem. Du kan stille kurvene på gæsteværelset for at skabe lidt liv eller i din udestue for at fuldende indretningen. Kurvene kan naturligvis også bruges til stuens grønne planter, hvor de vil tilføre varme og hygge.
Bloomingville er særlig kendte for deres keramik og urtepotter i grønne, blå og brune nuancer, der giver associationer til den evigt populære indretningsstil fra 60'eren og 70'erne. Urtepotterne er designet med humørfyldte detaljer og sprudlende farvekombinationer. Indret din bolig med tidens mange grønne planter og få på samme tid et pift af retrostil ind i dit hjem med stentøj og potteskjulere fra Bloomingville.

DESIGN TIL BØRNEVÆRELSET


Bloomingville har lavet en rigtig fin kollektion til børn , som hitter i indretningen i mange hjem. Her kan du blandt andet finde dekorativ opbevaring, kurve i søgræs og bløde puder i enkle designs. Ønsker du ny og spændende inspiration til indretning af børneværelset kan vi varmt anbefale, at du ser nærmere på produkter og designs fra Bloomingville.

HISTORIEN OM DET DANSKE DESIGNERBRAND BLOOMINGVILLE


Bloomingville er et dansk firma, som startede i primitive omgivelser med to ansatte i år 2000. Siden da er Bloomingville udvidet til 40 ansatte i Ikast og har 40 agenter i Europa.
Produkterne hos Bloomingville designes ud fra at de altid skal kunne ændre hele rummets look og tilføje overraskende, forfriskende og stilrene forandringer. Det er derfor ikke helt uden grund at virksomheden er vokset til at være et af de førende brands inden for boliginteriør. En stor del af brandets popularitet skyldes nemlig at grundlæggeren, Betina Stampe, konstant drives af fascinationen for den nordiske stil.

I starten bestod Bloomingville's kollektioner hovedsageligt af importerede produkter fra Europa og kun en lille del af kollektion var egne designs. I dag er det lige omvendt, hvor egne danske designs fylder næsten hele kollektionen. Deres interiørkollektioner bliver naturligvis forsat suppleret med vintage og fairtrade produkter fra Afrika og Indien. Stilen er således et miks af gode materialer, indbydende farver og æstetisk design - alt med en skøn udstråling.

Hvis du har spørgsmål til vores mange Bloomingville produkter eller vores øvrige produktsortiment, er du altid mere end velkommen til at ringe på telefon +45 3311 1907 eller sende en mail til info@kaiku.dk.
< 1 2 >
< 1 2 >