• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 >
< 1 >
Bloomingville
Med designfilosofien om at "skabe glæde gennem forandring",er det danske designbrand Bloomingville konstant i udvikling. Kollektionerne følger tidens trends og tendenser, hvorfor produkterne altid formår at skabe en varm, uformel atmosfære i hjemmet.
Gå på opdagelse blandt Bloomingvilles skønne produkter og styles herunder og bliv inspireret til sæsonens indretning.

BLOOMINGVILLE KURVE, KERAMIK OG URTEPOTTER

Bloomingville er især kendt for keramik og urtepotter, der giver associationer til den evigt populære indretningsstil fra 60'eren og 70'erne. Urtepotterne er designet med humørfyldte detaljer og sprudlende farvekombinationer. Indret din bolig medtidens mange grønne planter og få på samme tid et pift af retrostil ind i dit hjem med stentøj og potteskjulere fra Bloomingville.

HISTORIEN OM DET DANSKE DESIGNERBRAND BLOOMINGVILLE

Bloomingville er et dansk firma, som startede i primitive omgivelser med to ansatte i år 2000. Siden da er Bloomingville udvidet til en stor flok ansatte i Ikast og over 40 agenter i Europa. Produkterne fra Bloomingville designes ud fra at de altid skal kunne ændre hele rummets look og tilføje overraskende, forfriskende og stilrene forandringer. Det er derfor ikke helt uden grund at virksomheden er vokset til at være et af de førende brands inden for boliginteriør. En stor del af brandets popularitet skyldes nemlig at grundlæggeren, Betina Stampe, konstant drives af fascinationen for den nordiske stil.

I starten bestod Bloomingville's kollektioner hovedsageligt af importerede produkter og kun en lille del af kollektion var egne designs - i dag er det lige omvendt, hvor egne danske designs fylder næsten hele kollektionen. Deres interiørkollektioner bliver naturligvis forsat suppleret med vintage og fairtrade produkter fra Afrika og Indien. Stilen er således et miks af gode materialer, indbydende farver og æstetisk design - alt med en skøn udstråling.