• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 2 >
< 1 2 >
Blomus


kompromisløs kvalitet igennem 4 generationer


Familievirksomheden Blomus drives idag af fjerde generation af familien Blome, der tilbage i 1921 producerede cykeldele i Nordrhein-Westfalen i Tyskland, et område der dengang havde en blomstrende stålindustri. Virksomheden er forankret i den tyske tradition for høj kvalitet og enestående håndværk, hvor kvalitet ikke blot handler om valget af de ypperligste materialer, men også om hvordan virksomheden fungerer i alle henseender.

I 1961 udvidede familien produktsortimentet til også at omfatte design- og gaveartikler udført lokalt af kobber, messing, tin og rustfrit stål. I 2000 foretog virksomheden endnu et historisk skifte, og blev til designmærket Blomus som det kendes idag.

Rustfrit stål er et ældgammelt materiale, som har været omdrejningspunktet for Blomus lige siden grundlæggelsen, og det magiske materiale der umiddelbart fremstår hårdt og koldt, kan på forunderlig vis bearbejdes til bløde organiske former - modstridende egenskaber der har fascineret kunstnere og designere igennem historien.