• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
AYAIDA

AYAIDA

Den danskejede familievirksomhed AYAIDA blev etableret i 2018 på baggrund af tankegangen om, hvad der vil ske, hvis vi fortsat forbruger uden omtanke. Missionen om at tænke på sin næste kommer fint frem i titlen på virksomheden, som kommer af navnene på producenternes døtre – Aya og Ida.


AYAIDA har valgt at kombinere design og funktionalitet ved at udvikle og producere produkter, der kan lette planeten fra den store mængde af plastaffald. Når du køber et produkt fra AYAIDA er du ikke blot med til at lette plastikaffaldet, men du bidrager også til UNICEF. AYAIDA donerer nemlig 100 liter rent vand til børn i Afrika via UNICEF, hver gang et produkt bliver solgt.


Hos Kaiku finder du et bredt udvalg af elegante og funktionelle produkter fra AYAIDA, som du blot mangler at tilføje til dit sortiment i køkkenet. I vores sortiment finder du blandt andet sugerør og drikkedunke, som kan benyttes igen og igen.


Bæredygtige produkter med AYAIDA

Produkterne med en lang levetid kan være til gavn for alle. Hvem vil ikke gerne undgå at købe nye sugerør og vandflasker igen og igen, når du har muligheden for at benytte gode kvalitetsprodukter gentagne gange, som tilmed er gode for miljøet. Filosofien er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær. Det indebærer, at produktet ikke blot skal dumpes på en losseplads, når du er færdig med at bruge det – AYAIDAs produkter er nemlig fremstillet i naturlige materialer, som kan vende tilbage til, hvor de kom fra.