• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
AYA&IDA

AYA&IDA

Den danskejede familievirksomhed AYA&IDA blev etableret i 2018 på baggrund af tankegangen om, hvad der vil ske, hvis vi fortsat forbruger uden omtanke. Missionen om at tænke på sin næste kommer fint frem virksomhedens navn, som kommer af navnene på producenternes døtre - Aya og Ida.

AYA&IDA har valgt at kombinere design og funktionalitet ved at udvikle og producere produkter, der kan lette planeten for den store mængde plastaffald. Når du køber et produkt fra AYA&IDA er du ikke blot med til at lette plastikaffaldet, men du bidrager også til UNICEF. AYA&IDA donerer nemlig100 liter rent vand til børn i Afrika via UNICEF, hver gang et produkt bliver solgt.

Hos KAiKU finder du et bredt udvalg af elegante og funktionelle produkter fra AYA&IDA, som du blot mangler at tilføje til dit sortiment i køkkenet. I vores sortiment finder du blandt andet drikkedunke, termokopper og sugerør som kan benyttes igen og igen.

Bæredygtige produkter med AYA&IDA

Produkterne med en lang levetid kan være til gavn for alle. Hvem vil ikke gerne undgå at købe nye sugerør og vandflasker igen og igen, når du har muligheden for at benytte gode kvalitetsprodukter gentagne gange, som tilmed er gode for miljøet. Filosofien er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær. Det indebærer, at produktet ikke blot skal dumpes på en losseplads, når du er færdig med at bruge det - AYA&IDAs produkter er nemlig fremstillet af naturlige materialer, som kan vende tilbage til, hvor de kom fra.