Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Algan

< >
< >
Algan

Tyrkisk tradition og skandinavisk wellness


Hos KAiKU byder vi velkommen til ALGAN - et dansk brand stiftet af danskgifte Ömür Algan, som er bosat i Odense. Ömürs familie har dybe rødder i den tyrkiske tekstilproduktion, hvor alle produkter håndvæves manuelt på store trævæve, som har været benyttet siden 1800-tallet. Den fine kvalitetsbomuld dyrkes i det centrale Tyrkiet, i et område som er kendt for at producere bomuld af ypperste kvalitet.


Algan håndklæder


De smukke klassiske mønstre og vævemetoder er tilpasset det nordiske udtryk både i forhold til mønstre og farvevalg, hvilket har resulteret i et eksklusivt og enkelt formsprog, som passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil.

Med håndklæderne fra ALGAN får du mulighed for at stifte bekendtskab med de fine tynde Hamam-håndklæder vævet i et smukt orientalsk diamantmønster i en let og hurtigtørrende kvalitet. Håndklæderne fylder minimalt, og er ideelle at have med i sportstasken, på rejsen og på turen til stranden.

I kollektionen findes desuden de skønne eksklusive håndklæder, som fås i både den enkle grafiske tofarvede udgave og i den sprælske multifarvede, som skaber liv og sætter kulør på badeværelset. Håndklæderne er ultra bløde, og tørrer, på trods af den kraftige kvalitet, overraskende hurtigt. Disse håndklæder er vævet af resttråde fra større produktioner, hvor trådene er indfarvet før vævningen, så alle håndklæder er farvefaste og tåler varm vask - igen og igen...

Gå på opdagelse i vores udvalg af eksklusive håndklæder fra ALGAN, og få en herlig spa-oplevelse med høj kvalitet, smukke mønstre og farver til fornyelse af dit badeværelse.