• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
A2 Living

A2 Living

A2 Living er en lille virksomhed med unikke, spændende oggennemtænkte produkter. Virksomheden har opdaget nogle konkrete behov hosforbrugerne, og derefter designet og produceret kvalitetsprodukter med deefterspurgte detaljer.


Hos Kaiku finder du et udvalg af A2 Livings produkter. Vihar især et stort sortiment af virksomhedens efterspurgte lanterner, som kanskabe et pænt og råt udtryk på din altan eller terrasse. Nøgleordene for A2Livings produkter er enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer med lang levetid.


Holdbare lanterne til Danmarks vind og vejr

Det er begrænset, hvad du kan placere udendørs, når du bor iet land som Danmark. Her er vejret altid utilregneligt, og du kan være nødsagettil at rykke ting ind og ud dagligt, hvis de ikke har den rette holdbarhed.


Lanternerne er alle galvaniserede, og nogle af dem fremstårblot med det galvaniserede look, mens andre er tilføjet en sort pulverlakeringfor en anderledes finish. De forskellige lanterner tåler det barske ogomskiftelige danske vejr med alt fra sne og frost til blæst og regn.Varianterne er produceret i robuste og tunge materialer, så du ikke behøver atbekymre dig om, at de vælter i de danske efterårsvinde. Dermed behøver du ikkerykke rundt på lanternerne, når du først har placeret dem.