• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
A2 Living

A2 Living

A2 Living er en lille virksomhed med unikke, spændende og gennemtænkte produkter. Virksomheden har opdaget nogle konkrete behov hos forbrugerne, og derefter designet og produceret kvalitetsprodukter med de efterspurgte detaljer.


Hos Kaiku finder du et udvalg af A2 Livings produkter. Vi har især et stort sortiment af virksomhedens efterspurgte lanterner, som kan skabe et pænt og råt udtryk på din altan eller terrasse. Nøgleordene for A2 Livings produkter er enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer med lang levetid.


Holdbare lanterne til Danmarks vind og vejr

Det er begrænset, hvad du kan placere udendørs, når du bor i et land som Danmark. Her er vejret altid utilregneligt, og du kan være nødsaget til at rykke ting ind og ud dagligt, hvis de ikke har den rette holdbarhed.


Lanternerne er alle galvaniserede, og nogle af dem fremstår blot med det galvaniserede look, mens andre er tilføjet en sort pulverlakering for en anderledes finish. De forskellige lanterner tåler det barske og omskiftelige danske vejr med alt fra sne og frost til blæst og regn. Varianterne er produceret i robuste og tunge materialer, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de vælter i de danske efterårsvinde. Dermed behøver du ikke rykke rundt på lanternerne, når du først har placeret dem.