Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Karmameju Badekåbe

< 1 >
< 1 >
Karmameju Badekåbe
Svøb dig i de blødeste badekåber fra danske Karmameju året rundt. De lækre kåber fås i flere forskellige varianter til både store og små. Er du ikke til kåbevarianten, kan du i stedet hoppe i en behagelig heldragt, der har cirka samme funktion som kåben.

En badekåbe er det perfekte valg på en kold vintermorgen, når du hopper ud af sengen og gerne vil hygge lidt, før du trækker i tøjet. Den er også det perfekte valg til en badetur på stranden, eller hvis du er vinterbader, hvor du let kan hoppe i kåben, når du kommer op af vandet.

Komfort og kvalitet med Karmameju

Alle kåber og dragter findes i flotte, afdæmpede farvevarianter og er fremstillet af den blødeste og lækreste kvalitetsfleece. Kåberne har et praktisk bindebælte, en stor sjalskrave, der kan trækkes godt op om hoved og nakke og så har den store, dybe lommer, hvor du kan lune hænderne, eller som er et hit til de små, der ynder at putte ting i lommerne.
Selvom kåberne er gulvlange, vejer de ikke særligt meget og er dejligt lette at have på. Samtidig fylder de meget lidt, så det er let at smide kåben med i kufferten til ferien.