• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Pynt til Juletræ

Julekugler

Hos Kaiku er vi vilde med den søde juletid, og der er ikke noget bedre, end når man endelig kan pynte op med den flotte julepynt. Julekugler er et stykke julepynt, der aldrig går af mode. Du kan finde et væld af forskellige varianter, som har hver deres udtryk, der kan pynte flot op i dit hjem hele december måned.


Her hos Kaiku har vi samlet et bredt udvalg af de flotteste julekugler fra forskellige anerkendte mærker. I vores sortiment finder du selvfølgelig de helt klassiske varianter, som du kan finde frem år efter år – men vi forhandler også flere specielle versioner med sjove mønstre og former.


Pynt juletræet med smukke juletræskugler

Når du pynter juletræet op hvert år, er juletræskuglerne højst sandsynligt fast inventar på de små grene. Det skaber altid et flot resultat, når et juletræ er fyldt med forskellige julekugler – men du kan også sagtens tilføje dem andre steder.


Det kan være, at du ikke har plads til et juletræ, for eksempel hvis du bor i en mindre lejlighed. Her kan du i stedet klippe en lille gren af, placere den i din pæneste vase og derefter pynte den med dekorative julekugler. Du kan også sagtens inddrage et par smukke julekugler i din bordpynt, hvis du placerer dem på et fad eller i kombination med noget gran.