• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
Juleguirlande

Juleguirlande

Når du hører ordet juleguirlande, kommer du måske først og fremmest tilbage til klippe-klisterdag i folkeskolen, hvor du og dine klassekammerater hvert år havde den samme ambition – nemlig rekorden for den længste guirlande.


Hvis det er tilfældet, skal du ikke lade dig afskrække af minderne om den hjemmelavede og meget farverige guirlande af papir – de behøver nemlig ikke at se sådan ud. Her ved Kaiku kan du se et udvalg af smukke guirlander med forskellige farver og motiver – som med garanti vil pynte i dit hjem.


Pynt op med en guirlande til jul

Du har utallige muligheder med de mange smukke guirlander, som du kan finde her hos Kaiku. En guirlande fungerer ikke blot på juletræet, du kan også sagtens lade den pynte flot op andre steder. Placer den for eksempel på spisebordet og lad den slange sig imellem stearinlys og andet pynt – eller lad den hænge ned fra lampen, så den bliver et blikfang for alle om bordet.


En guirlande er en nem og enkel måde at pynte op i hjemmet på, og mange af varianterne kan du også sagtens lade hænge, når julen er ovre – så har du altid flot pyntet, når der kommer gæster forbi.