Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Karmameju SUN

< 1 >
< 1 >
Karmameju SUN

Ren, naturlig og effektiv solbeskyttelse til hele familien


Karmameju er kompromisløse, når det gælder tilgangen til naturlig hudpleje, derfor har det også taget virkelig lang tid at udvikle produkter til solbeskyttelse, som ikke indeholder silikone, nanopartikler og kemiske solfiltre.

Men det lykkedes! SUN er en serie af økologisk, bæredygtigt produceret solpleje, der samtidig fungerer som hudpleje. Serien er vegansk, økologisk, aromaterapeutisk og koralvenlig, den er rig på antioxidanter - og så er det naturlige solfilter ligeså transparent som ingredienslisten.

SUN er altså solbeskyttelse og hudpleje i én og samme tube fyldt med naturlige og effektive ingredienser, som yder meget mere end UV-beskyttelse. Serien er baseret på det fysiske, mineralske solfilter titaniumdioxid, som beskytter mod solens UV-stråler ved at lægge sig på hudens overflade og reflektere UV-strålerne væk fra huden - derved opnår man en naturlig, fysisk barriere imellem huden og sollyset, vel at mærke uden det nærmest ultraviolette lag man kender fra tilsvarende solfiltre.