Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Ferm Living Puder

< 1 >
< 1 >
Ferm Living Puder
En flot pude kan pynte og være detaljen, der sætter prikkenover i'et i sofaen, lænestolen eller på sengen. Med en flot pude kan du få lovat skeje lidt mere ud med farver, mønstre og former og kan være med til at giveet rum et helt nyt look. Ferm Living har et bredt udvalg af bløde og dekorativepuder til enhver smag.

En ensfarvet sofa kan for eksempel let piftes op medmønstrede puder, mens du kan få lidt kulør og stemning ind i soveværelset medstore, bløde pyntepuder. Miks og match de forskellige mønstre, eller kombinerflere forskellige puder med både mønster og uden.


Smukke detaljer og stor komfort

Du finder alt fra klassiske grafiske mønstre til quiltedepuder og flotte blomstrede puder. Men der er også flere ensfarvede udgaver iflotte nuancer at vælge imellem. Formerne varierer fra kvadratiske til mererektangulære, og der er samtidig flere materialer, strukturer og væveteknikkerat vælge imellem.

Ens for alle puderne er, at de er fyldte med godt med dun ogholder formen rigtigt længe. Med de mange muligheder kan du være sikker på, atder er en pude, der matcher din stil lige meget, om du er til det klassiskeeller mere moderne udtryk.