• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Ferm Living Julepynt

Ferm Living Julepynt

Du får alt, hvad du behøver for at skabe et stemningsfyldt julehjem, med den fine julepynt og de flotte juleprodukter fra Ferm Living. Der er alt fra juletræstæpper til julekalendere og smukke julekugler. Pynten består af klassiske genstande, som alle har et moderne udtryk og passer godt ind i det nutidige hjem eller en fin kontrast til ældre, klassiske boliger. Alt sammen med en lille twist eller en detalje, der giver pynten sit særlige udtryk.

Moderne og enkelt

År efter år laver Ferm Living for eksempel nye varianter af de smukke håndmalede julekugler i glas, der vil pynte på ethvert juletræ eller i ethvert vindue. Fordi motiverne er håndmalede, er hver enkelt kugle helt unik og fås i farverne rødbrun, blå og grøn.
Ferm Living byder også på en moderne udgave af juletræstæppet i 100% bomuld, dekoreret med fine stjerner i forskellig størrelse eller guldfarvede elementer, der går igen i al julepynten.
Derudover er der ophæng til adventsgaver eller kalendergaver, den klassiske spinning lysestage i en moderne variant eller en flot og enkel fod til juletræet. Moderne og enkle silhuetter er omdrejningspunktet for alt fra lysestager til ornamenter, så du kan pynte op til jul på en tidløs måde med produkter i høj kvalitet.

< 1 2 >
< 1 2 >