Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Forårsfornemmelser

7. Mar 2018
Skrevet af Emma Rosenmeyer

FermLIVING skaber nutidige designs med inspiration fra midten af nittenhundredetallet,og med en stor kærlighed til skandinavisk design. Kender du urtepotterne fraBau-serien? Bau-serien er inspireret af kunstskolen Bauhaus med lige linjer,rette vinkler og funktionalitet.



FermLIVING vil gerne vise at deres produkter kan bruges privat, men også ierhvervslivet. Derfor har de indrettet den asiatisk inspireret restaurant, I-BU,i København med fokus på det eksklusive. Ferm LIVING har også indrettetMetroExpress' venterum, hvor fokus har været at skabe en lækker loungestemning.



Produkternehos ferm LIVING er funktionelle og nogle af produkterne har endda flerefunktioner. F.eks. kan de lækre plaider vendes og bruges på begge sider. Dennye runde plantekasse, kan også blive til et lille bord med pladen fra kurven'wirebasket'. Og urtepotterne er lavet i stål og galvaniseret, så de tåler bådeat stå inde og ude.




Denye produkter lander i butikken medio/ultimo marts.

Mensdu venter, kan du se vores store udvalg af ferm LIVING lige her: https://www.kaiku.dk/maerke/ferm-living og ferm LIVING Kids: https://www.kaiku.dk/maerke/ferm-living-kids