• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Køkken

Køkken

Køkkenet er nok det rum, mange familier tilbringer mest tid i. Det er der man ofte mødes, både når dagen starter og når man kommer hjem efter dagens arbejde, skole m.m. I det hele taget, tilbringer de fleste mennesker, meget tid i køkkenet uden, at det kun er for at udføre praktiske opgaver. Af denne grund, betyder det i stigende grad også noget, hvordan rummet tager sig ud - om man nyder at være der. Ens køkken, bliver en del af den personlige indretning og stil, hvor man sætter sine aftryk. I vores kategori - køkkenting - finder du pynt og funktionelle ting til dit køkken..som f.eks. køkkenrulleholdere og skiferplader.

Den nordiske stil passer dejligt ind i køkkenet. Det skyldes både, at nordisk stil er fyldt med ro og afslappende atmosfære, og at der er masser af lækker luksus med inspirerende glød i nordiske udtryk. Desuden giver nordens udtryk ikke kun et flot look, men også et holdbart, stilsikkert udtryk.

Du finder desuden også lækre delikatesser fra Nicolas Vahé og Lie Gourmet, viskestykker/forklæder, glas/krus og smukke duge her.