• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
Tapet fra Ferm Living

Tapet fra Ferm Living

I sektionen her finder du vores udvalg af de populære tapeter fra Ferm LIVING - tapeter der er vildt dekorative - og som fås til både børneværelser og husets øvrige rum.
Tapeterne er populære over hele kloden og i en meget brugervenlig kvalitet - wallsmart - som er uhyre nem at arbejde med.

Kom forbi KAiKUs butik ved Aarhus og se vores tapetbog fra Ferm Living, du må også låne den med hjem, så du nemmere kan bestemme dig for hvilket tapet der skal klæde dine vægge.

I Ferm LIVINGs tapet kollektion finder du unikke og smarte dekorative tapeter til dit hjem. Med Ferm LIVING tapet på væggen signalerer dit hjem et stærkt og selvsikkert design, hvor det blot er din smag og mod, som sætter grænser for dens brug og udsmykning. Du kan købe tapet til et helt rum, en væg eller til udsmykning af skabslåger og meget andet, som med garanti vil give dit hjem mere kant og personlighed, uanset om det er til soveværelset, køkkenet, børneværelset eller din entré.
Du finder tapet med en lang række forskellige motiver og farver – alt fra festligt konfettiprint til naturinspirererede tryk med træer, halvmåner og marmor.

Ferm LIVING tapet – dekoration til dine vægge

Med tapet fra Ferm LIVING bliver dekorationen af dine vægge let som en leg. Ferm LIVING ved, hvor vigtigt det er at skabe sit eget hjem med sit eget personlige præg, og derfor skal tapetet ikke komme i vejen for dine inspirerende og modige boligudfoldelser. Alle Ferm's tapeter er printet på Wallsmart-kvalitet, som er en ny generation af non-woven fleecetapeter, som gør det nemmere og hurtigere for dig at sætte det op. At tapetet er lavet på non-wovenfleece betyder, at det er en blanding af tekstil- og papirfibre, hvilket er med til at gøre det mere holdbart, hvormed du kan nyde synet af dit flotte tapet i mange år.
På grund af den nye generation af tapet skal du blot sætte det op med det færdigblandede tapetklister og hænge sektionerne op én ad gangen med hjørnerne tæt mod hinanden. Opsætning af tapet fra ferm LIVING bliver let og gjort på ingen tid

Hvorfor skal du vælge ferm LIVING tapet?

Du skal vælge Ferm LIVING tapet, da du er sikret tapet af høj kvalitet og med dig i tankerne. Tapet er en anderledes måde at pynte sine vægge på og give dem en mere kontinuert farve, print og grafiske motiv, som maling ikke kan. Uanset hvilken effekt du ønsker, så vil du uden tvivl forelske dig i ferm LIVINGs designs, som er baseret på vores ønske om at være autentiske og klart funktionelle. Vores sortiment af tapet spænder sig fra prints, mønstret eller stribede motiver. Du kan finde klassisk art deco inspireret tapet med farver som mørkeblå, beige, mint og mange flere, som bestemt vil give dit hjem en personlighed. Eller måske er du mere til tapet af klassisk æstetik, som fx er stærk inspireret af terrazzogulve og hvor der er gang på både farver og mønstre?

Ferm LIVING skaber personlighed og stil

At kunne udtrykke sin personlighed og stil er noget, Ferm Living som virksomhed bestræber at gøre, hvilket er grunden til Ferms alsidige design og store udvalg af tapet. Tapet fra ferm LIVING er for dig, som ikke vil lade dig begrænse, men også for dig som tør lade sig inspirere og være vovelysten.  
< 1 2 >
< 1 2 >