• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Træfolk

Træfolk

Træfolk begyndte karrieren hjemme i garagen, hvor de første produkter var møbler, som skulle være samlingspunkt for familien. Mens de første plankeborde så dagens lys, var visionen at skabe et brand, som skulle kendes for den håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design.

Af miljøhensyn er det helt essentielt for Træfolk at holde produktionen indenfor Danmarks grænser, på den måde minimeres ressourcerne, og de kan fastholde den gode danske design- og håndværkstradition, der hvor den hører hjemme.

Respekten for miljøet og naturens ressourcer brænder igennem i Træfolks brug af materialer - de finder anvendelse for hver en splint fra det gode egetræ, og skaber smukke interiørprodukter af overskydende træ fra plankeborde og andre større møbler, så intet går til spilde.

Kvaliteten er i top, og Træfolk står naturligvis selv for indkøb, produktion og design - de bruger udelukkende danske- og gerne lokale leverandører, træet er altid FSC-mærket fra godkendte leverandører, og egetræet er møbeltørret, så kunderne altid får et 100% bæredygtigt produkt.