• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Skriver Collection

Skriver Collection

SKRIVER COLLECTION


Kendetegnet for Skriver Collection er en udpræget sans for et enkelt og tidsløst design. Her får du virkelig kvalitet udover det sædvanlige. Bag Skriver Collection står designeren Jane Skriver.

Med sikker hånd har hun skabt en tidsløs stil - med en underspillet nordisk arrogance, der også er kendetegnet ved en supergod produktkvalitet.

I sortimentet fra Skriver Collection finder du en hel Outdoor Kollektion, fremstillet i fineste vandafvisende kvaliteter.

Skriver Collection er en dansk design virksomhed som blev grundlagt i 2007 af Jane Skriver. Skriver Collection startede oprindeligt med at sælge eksklusive designmåtter, men fik lynhurtigt stor succes og designvirksomheden udvidede med puder, plaider og puffer samt ny Outdoor serie Orlando.

Kendetegnet for Skriver Collection er skandinavisk design og funktionelle designprodukter.

Personlige, moderne designs

Alle kvalitetmåtterne hos Skriver Collection er designet af Jane Skriver. Hun er uddannet teknisk illustrator på Bournemouth and Pool College of Art and Design i England og har siden bl.a været ansat som designer hos flere store danske og udenlandske virksomheder. I dag har hun helliget sig udviklingen af trendsættende og moderne designs i eget navn - ganske stilfuldt og personligt.

Et altoverskyggende krav til Skriver Collections produkter er dels, at de er produceret lokalt, samt at de skabt med omtanke for miljøet.