• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Martin Schwartz

Martin Schwartz

Kender du ikke allerede illustrator og grafisk designer Martin Schwartz, mener vi bestemt, at det er på tide, at du stifter bekendtskab med designeren og dennes spændende illustrationer. Martin Schwartz er særligt kendt for sine fascinerende illustrationer med dyremotiver, og hans arbejde hænger fremme i zoologiske haver i både Europa og USA. Herudover laver Martin Schwartz ligeledes de smukkeste og mest detaljerede plakater med illustrationer af alverdens byer – fra nogle af verdens store, hæsblæsende metropoler og til meget mindre, danske byer.

Seneste skud på stammen er de utroligt populære puslespil med samme motiver som by-plakaterne, blot opdelt i 1000 brikker, som du selv kan samle under hyggelige stunder sammen med familien. Lyder det spændende? Du finder både illustrationer og puslespil her hos KAiKU, hvor du kan gå på opdagelse blandt de fantastiske værker fra Martin Schwartz.


Grafiske illustrationer og puslespil fra Martin Schwartz

Kunst gør noget ved os. Fascinerer os, bevæger os, underholder os. Hos KAiKU er vi vilde med nøje gennemtænkt kunst, og mangler du kunst til dine vægge, er illustrationer fra Martin Schwartz et spændende valg. Såvel illustrationer som puslespil fra den populære illustrator er ligeledes den perfekte gave til en, du holder særligt af. Berig dit hjem med produkter fra Martin Schwartz ved at finde dine favoritter lige her og lægge din bestilling i dag.