• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Foto Factory

Foto Factory

Plakater fra Foto Factory er fotografi på kraftig og miljøvenligt papir. Papiret der er brugt til Foto Facotrys plakat er naturligvis syrefrit og gengiver farver og toner på en ægte og naturlig måde.

Det handler ikke om den smukke solnedgang, men om det autentiske fotografi. Som når sneen fyger langs stranden og hvirvler rundt om de gamle både. Når solen skinner gennem de nøgne birketræer i det tidlige forår. Synet af de mange foranderlige klitterne og sorte skyer der driver langs den barske vestkyst.

Naturen er det foretrukne medium for Fotofacorys fotografi. Det er igennem naturen de får inspiration og energi til at holde ud når de står i stiv kuling og frost for at fange det specielle lys ved Skagen. Når de kæmper med at holde kamera og objektiver tørt og samtidig få taget nogle smukke billeder af frisk sommerregn.

Udover at de rent teknisk gør alt, hvad de kan for at få de bedste fotografier i kameraet, så er billede efterbehandlingen også speciel, de rediger nemlig så lidt som muligt!
Det skal være autentisk, så fotografierne ligner naturen som den er. På samme måde ødelægger de ikke deres billeder med tekst og andet på forsiden - nej, de stempler plakaterne på bagsiden.

< 1 2 >
< 1 2 >