• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Juletræsfod

Juletræsfod

Det er en af de bedste tider på året, når juletræet står flot i stuen, og familien samles om at få pyntet det op med julepynt fyldt af gode minder – og så selvfølgelig stjernen på toppen. Men hvad med juletræsfoden?

Hvis du skal have et juletræ i dit hjem, skal du i de fleste tilfælde selvfølgelig også have en juletræsfod. Det er jo helt grundlæggende af praktiske årsager, så dit juletræ kan stå flot oprejst og lige – uden at tilte til den ene side. Dog behøver du ikke kun at tænke praktisk, når du skalanskaffe dig en ny juletræsfod – de kan nemlig også tilføje ekstra pynt til dithjem i december måned.

Supplér dit juletræ med en flot juletræsfod

Hos KAiKU forhandler vi et udvalg af stilfuldejuletræsfødder, som ikke bare opfylder den praktiske funktion, men samtidigbidrager til, at juletræet pynter fra top til tå.

Måske er du den praktiske type, der blot går efter detfunktionelle ved en juletræsfod – men hvorfor ikke supplere det praktiske meddet elegante? Når der alligevel kun lægger julegaver under træet én dag om året, kan du med fordel vælge en flot og stilfuld juletræsfod, som fryder øjet alle andre dage i december.