Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

House Doctor Lamper

< 1 2 >
< 1 2 >
House Doctor Lamper
Lys og lamper er en essentiel del af din indretning, som vi ikke må underkende. Den rette belysning kan skabe stemning i hjemmet og den rette lampe, er lige så meget et møbel, som den er praktisk. House Doctor laver mange forskellige lamper for enhver smag, men alle med udgangspunkt i et klassisk designudtryk.
Fælles for lamperne fra House Doctor er, at de har karakter og fine detaljer, der gør, at de passer til meget forskellige hjem og stilarter. Der er lamper til alle typer af rum og flere af lamperne egner sig godt til flere forskellige rum, så du kan lade den samme lampe gå igen i hele hjemmet.

Flere farver og varianter fra House Doctor

De fleste af House Doctors lampedesigns fås i flere farver og størrelser samt som både væglampe, bordlampe eller standerlampe og loftslampe. Funktionen er vigtig, men det samme er designet, og det er derfor vigtigt, at der er balance mellem form og funktion.
Den traditionelle, sorte lampe passer godt til enhver indretning, men for at give lidt mere personlighed i hjemmet, kan du også vælge en version i for eksempel messing eller metal. Du kan også vælge en mere skulpturel variant eller vælge at placere flere pendler i klynger og på den måde skabe dit eget udtryk.