• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken

GAVE OG BYTTESERVICE HOS KAIKU

Vi bytter gerne dine varer i min. 30 dage. Forlænges ved juletid til 24. januar. Husk dog at medbringe/medsende faktura.
Der byttes til anden/andre vare(r) hvis byttemærke er på - eller pengene kan gives retur i 30 dage forlænges ved juletid, men kun hvis bon eller faktura fra købet er med.

JULEN 2021 online

Fra 5/11 2021 sætter vi i webshoppen automatisk jule-byttemærke på alle køb, der af dig er markeret med byttemærke, det gælder dog ikke er julepynt og mad.
Byttemærket gælder frem til 24. januar 2022.

GAVEINDPAKNING

Hvis du har krydset feltet for gaveindpakning af og dermed betalt 20 kr. for den service, pakker vi gaven ind for dig. Hvis du køber flere varer og ønsker to eller flere gavepakket som en gave, kan du skrive det i bemærkningsfeltet.


GAVESERVICE

Du har mulighed for at få sendt gaven direkte til gave-modtageren - vi skriver gerne et sødt kort til gavemodmodtager fra dig - skriv bare teksten til dit kort i bemærkningsfeltet. Så skriver vi det ind på et kort til modtager. Det koster 20 kr. for gaveindpakningen.
Når vi på din faktura kan se, at du ønsker pakken leveret på en anden adresse end din egen, sender vi ikke fakturaen med i pakken. Modtager skal jo ikke se, hvad gaven har kostet.
Hvis du bruger denne form for gaveservice - virker det KUN ved Levering til døren.


HENT SELV
NB Afhent evt. selv dit gavekøb gratis i vores 300 m2 store butik i udkanten af
Århus (Langdalsvej 46 i Brabrand)
og husk v
i er klar ved mail, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.