Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 5 >
< 1 2 3 4 5 >
Sommerhuset

- stedet til samvær og nærvær


I Danmark elsker vi vores sommerhuse, uanset om vi er stolte ejere af en lillebitte hyggelig hytte eller et sommerhus med plads til hele familien og alle vennerne på én gang. Sommerhuset er stedet hvor skuldrene sænker sig, allerede inden vi ankommer, og der hvor vi kan lade roen falde over os, fordybe os i hyggelige sysler og nyde at have tid til bare at være sammen.
At komme væk fra byens stress og jag er godt for sjælen, og det er så skønt at få et pusterum i naturen, uanset om der er udsigt til havet, skoven, en lille sø eller heste der græsser på engen.


indretningen gør sommerhuset til en oase


- og til præcis det sted hvor alle kan slappe af! Især brugen af naturmaterialer har en beroligende effekt, der sætter stemningen i sommerhuset både sommer og vinter.
Kig dig omkring her på shoppen og find lune plaider og bløde puder som kan bruges indenfor om vinteren og på kølige sommeraftener på terrassen - de aftener der er så smukke, at man slet ikke nænner at trække indenfor. Vi har også tæpper til gulvet, hvor flere kan bruges både ude og inde, og krukker til krydderurter og de planter der ikke kræver den store indsats, for havearbejde er bare slet ikke en del af et afslappende sommerhusliv!

Skønne lanterner lyser op i mørket året rundt, og kan flyttes frem og tilbage til netop det sted, hvor der er mest læ. Du finder også udendørsmøbler i utallige udgaver - fra de små og lette til de store komfortable loungemøbler, som tåler at stå ude året rundt.

KAiKU ønsker alle endnu et skønt år i sommerhuset!